lunes, 16 de enero de 2012

Guitarres gravades!! Això ja sona!


En els temps que corren és complicat trobar un espai i temps necessari per gravar un bon disc però crec que aquest cop ho estem aconseguint. Després de tres llargues jornades la setmana passada, dimecres, dijous i divendres, vam finalitzar la gravació de les guitarres del que serà el nostre segon CD. Personalment és el segon cop que entro a l'estudi per gravar amb U.A.R. i les sensacions no poden haver estat millors. Amb els anys agafes experiència i tècnica i crec que en els temes que estem enregistrant això es veurà reflectit, ja no tan sols per part de les guitarres sinó també en conjunt. Les guitarres sonen increïbles, amb un cos i una expressió impressionants. La ràbia amb la qual interpretàvem els temes també s'expressa en les preses de guitarra, contundents i buscant sempre el cop d'efecte. Tots estem molt satisfets amb la feina que hem fet durant aquestes setmanes i el resultat és l'esperat: un so directe, molt natural però molt canyero i sense complexos: crec que serà un gran disc!
Personalment només em queda agrair al Magí tota la feina feta i la paciència que pren durant el procés, agrair al Peter que ens deixa fer i desfer, tot i estar a casa seva, i a tots els que durant aquest dies heu passat per Mas Asperó a donar-me un cop de mà !
Aquesta setmana esperem que comenci a gravar l'Eric, o sigui que molt aviat informarem de dates i altres notícies de la banda!
Canya i U.A.R.!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eternament agraïts a la Nona (Fotos), P. Ochoa (Video) i als Ferran's.