lunes, 6 de febrero de 2012

Gravant veus!

La gravació de veus esta sent particularment llarga. Tot i quedar una sessió per tancar el procés, es pot dir que el pes més important està més que assolit. El que ens queda ara són algunes parts puntuals d'algun tema, més la part vocal de l'última cançó, el risc, que trenca bastan amb l'hegemonia de les altres en quan a l'estil marcat que ha anat prenent forma al llarg d'aquest temps, desde el nostre primer treball.
El fet d'utilitzar diferents registres a l'hora de gravar ha fet que les coses es facin amb més calma per obtenir un resultat més òptim de cadascun.

Com a integrant del grup, i ara que ja podem fer una estimació real, trobo que serà un disc molt particular. Trenca totalment amb els estereotips de la música que ens rodeja tant a Catalunya com al territori espanyol ja que aquesta vegada les influencies que s'han utilitzat per a la producció i composició han estat qüasi al 100% de bandes de fora la peninsula, cosa que també es reflexerà en la mescla final.Tot i això, l'esència del primer disc no ha desaparegut.
Òbviament, quan un treball surt de les mans dels teus companys i de les teves és una mica difícil ser objectiu, pel treball que hi dediques i l'amor que hi volques. El nostre pensament és seguir agradant, al menys, a la gent que ja ens escoltava, i forjar un public arreu del territori català. Aviam si fora d'aquí podem anar a fer soroll, per ensenyar que encara hi ha grups que aposten per la música dura i en català, i que aquesta segueix vigent per les nostres terres.

Ens veiem aviat family!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eternament agraïts a la Nona (Fotos), P. Ochoa (Video) i als Ferran's.